ValkArchitecten.nl

VALK ARCHITECTEN AMERSFOORT

Al meer dan 45 jaar uw architectenbureau voor Amersfoort

ARCHITECTENBUREAU VALK ARCHITECTEN

Bent u op zoek naar een architect in de regio Amersfoort? Dan zijn we blij dat u ons heeft gevonden. Valk Architecten ontwerpt gebouwen waarin mensen zich vertrouwd en prettig voelen. We gaan hierbij respectvol om met de omgeving, met materialen en met energie. Heeft u nieuwbouw of verbouwplannen in Amersfoort of omgeving? Wij helpen u graag verder.

Ontdek meer

 

CONTACT

 

Valk Architecten

info@valkarchitecten.nl

035 60 149 46

Wonen en Architectuur in Amersfoort

Valk Architecten

Valk Architecten heeft haar roots in de regio Amersfoort. We hebben uiteraard speciale interesse in de rijke geschiedenis van de toegepaste architectuur in Amersfoort en omgeving.

Kavels in Amersfoort

Je eigen droomhuis bouwen? Dat kan in Amersfoort! Er zijn diverse locaties waar bouwkavels te koop zijn en waar je je vast thuis zult voelen. Zo zijn er kavels in Bloeidaal, in Vathorst en binnenkort komen er bouwkavels beschikbaar op De Lichtenberg.

https://wonen.regioamersfoort.nl/kavels-in-amersfoort/

.

De Stijl in Amersfoort

In Utrecht en Amersfoort, en ook elders in de provincie, is nog veel cultureel erfgoed van De Stijl te vinden. Soms nog onbekend, maar dankzij het Mondriaan tot Dutch Designjaar (2017) in de schijnwerpers gezet. En verduurzaamd met tastbare toeristische producten. Het gedachtegoed van De Stijl hoort bij de provincie Utrecht, bij de bewoners, bij de innovatiekracht van onze steden. De provincie Utrecht heeft alles in zich om zich het predicaat ‘De Stijl regio´ toe te eigenen. Om dit verder te ontwikkelen als sterk merk. De Stijl: toen, nu en in de toekomst. In de provincie Utrecht!

https://www.destijlutrechtamersfoort.nl/nl

.

Actuele berichten over wonen in Amersfoort

https://indebuurt.nl/amersfoort/wonen/

.

Actueel woonnieuws Amersfoort

De druk op de woningmarkt is groot. Om er voor te zorgen dat in de toekomst iedereen in Amersfoort kan blijven wonen in een woning die past, heeft de gemeente het Deltaplan wonen opgesteld. Tot 2030 groeit Amersfoort met ongeveer 1000 woningen per jaar. De bouw van nieuwe woningen, gecombineerd met andere maatregelen in het Deltaplan zijn noodzakelijk om van Amersfoort een thuis voor iedereen te maken.

https://www.amersfoort.nl/wonen-en-verhuizen/to/meer-nieuwe-woningen-in-amersfoort.htm

.

Kavels in Vathorst, Amersfoort

Waar in Vathorst zijn kavels vrij, met welke beeldkwaliteit moet u rekening houden, wat zijn de kosten voor de grond en voor het bouwen van een woning, met welke doorlooptijd moet u rekening houden? Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven.

https://www.vrijekavelsvathorst.nl/

.

Meer weten over Valk Architecten? Klik hier .