ValkArchitecten.nl

VALK ARCHITECTEN

ARCHITECTENBUREAU

HET ARCHITECTENBUREAU DAT MET AANDACHT EN PASSIE WERKT AAN PERFECTIE

MEER WETEN OF AFSPRAAK MAKEN ?

U bent op zoek naar een architectenbureau voor de bouw van een nieuwe woning of een grotere verbouwing? Hoe komen dromen uit binnen het budget? Hoe haalbaar zijn uw wensen? Bij Valk Architecten ontwerpen we gebouwen waarin mensen zich vertrouwd en prettig voelen. We gaan hierbij respectvol om met de omgeving, met materialen en met energie.

Wij weten hoe het zit met alle vergunningen. Wij onderzoeken wat u nodig heeft om fijn te kunnen wonen en werken en hoe je dat moet omzetten in een passende vorm. En wij weten hoe je dat bouwt, welke materialen en kleuren nodig zijn en hoe het constructief aan alle (wettelijke) eisen voldoet. Wij zijn voor u de onafhankelijke vertrouwenspersoon die met bouwkundige kennis en creatief vermogen een bouwproces van eerste schetsen tot en met de oplevering begeleidt en stuurt. Wij zorgen er voor dat de totale bouwkosten zo laag mogelijk blijven en uw gebouw de hoogst mogelijke waarde krijgt.

VALK DESIGN AND BUILD

Architectenbureau Valk Architecten neemt afscheid van de traditionele scheiding tussen het ontwerp en de uitvoering. Naast het ontwerp (Design) is ook de uitvoering (Build) onze verantwoordelijkheid. Ideaal voor u, want van begin tot eind heeft u slechts te maken met 1 aanspreekpunt en 1 eindverantwoordelijke partij.

Wanneer u Valk Design and Build opdracht geeft, begeleiden we het volledige proces. Van schetsen tot de definitieve presentatie en uitvoering. Doordat we alle disciplines onder één dak aanbieden, leveren we projecten op tijd en binnen budget.

Met Design and Build ligt de focus van het project weer bij uw wensen als opdrachtgever. De architect, bouwer, installateur en constructeur kunnen weer doen waar zij het beste in zijn: samen uw droomhuis ontwerpen en bouwen.

Ontdek meer